top of page
IMG_4361%20fixed__edited.jpg

Toen ik verleden jaar afscheid moest nemen als Fractielid van Swollwacht miste ik het om naast mijn lidmaatschap actief bezig te zijn voor mijn partij. Met het vertrek van Ingrid van der Veer naar de Fractie kwam de stoel van Partijvoorzitter vrij en werd ik uitgenodigd daar op plaats te nemen. Ik mocht hierbij rekenen op de steun van alle leden van de partij en Fractieleden. Daar ben ik best trots op. Terug bij Swollwacht als actief lid voelt voor mij echt als thuiskomen.

 

Mijn ervaring met Swollwacht begon in 2010, waar ik eerst bestuurslid werd en daarna penningmeester. In 2014 werd ik Burgerraadslid en in 2017 Raadslid. Dat was ik tot mei 2020, op de kop af 3 jaar.

 

Waar ik naar uitkijk is meer actief contact met onze leden en alle Zwollenaren en het Zwolse bedrijfsleven. Juist in deze bijzondere tijd, die ons uitdaagt verder buiten onze comfortzones te stappen. Wat gaat goed, wat kan beter. En vooral: hoe kan de politiek daaraan bijdragen? Hoe kunnen we helpen? We zijn tenslotte niet voor niets de lokale onafhankelijke politieke partij zonder binding met landelijke politieke partijen.

Ik ben er klaar voor om met veel plezier en energie samen met Jan, Ludwich en ons nieuwe algemeen bestuurslid Klaas Keen de handen uit de mouwen te steken.

Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten. Tot ziens!

 

Marcel Mulder

image00014.jpeg

Van de Partijvoorzitter,

bottom of page