top of page
thumbnail_PS_10_01_22_104995.jpg

1. Silvia Bruggenkamp,

Ik ben Silvia Bruggenkamp, 57 jaar, en huidige fractievoorzitter van Swollwacht in de Gemeenteraad.

 

Ik ben getrouwd en ik ben werkzaam als commissiesecretaris voor Provinciale Staten van Overijssel. Ik woon in het mooie en bijzondere Holtenbroek, de wijk waar ik als kind ben opgegroeid.

 

Als geboren en getogen Zwollenaar vind ik het ontzettend belangrijk dat Zwolle een eigen, lokale politieke partij heeft. Ik zet me daar al vanaf 2014 met veel passie en plezier voor in. Ik sta voor een partij die wil dat de mensen in Zwolle gehoord en gezien worden. Voor een partij die zorgt  dat niemand aan de zijlijn staat.

 

Nu Zwolle steeds groter wordt, worden de opgaven op het gebied van veiligheid ook groter en ingewikkelder. Veiligheid voor onze inwoners gaat me aan het hart. Iedereen moet zich veilig weten en zich veilig voelen in Zwolle en ik zal alles op alles zetten om dat te bevorderen.

 

De groei van de stad is voor ons geen doel op zich. Zwolle moet geen metropoolregio worden. De balans moet altijd doorslaan naar de belangen van onze inwoners: we zijn dienstbaar aan hèn!

 

En er zijn zoveel andere dingen te doen! Ik geloof in een stad waar je je zelf kunt zijn en waar je gelukkig kunt zijn. Een stad waar perspectief is voor iedereen en er altijd uitzicht is op wat beters. Dat is mijn persoonlijke drijfveer.

bottom of page