top of page
image00008.jpeg

15. Richard Seuters,

Mijn naam is Richard Seuters, ik ben getrouwd en we hebben samen 3 lieve kinderen. Ik ben geboren in de wijk Diezerpoort in Zwolle en heb in Westenholte gewoond en woon nu in Stadshagen.

 

Drie heel verschillende wijken met allemaal hun eigen charmes en wensen ten opzichte van de Zwolse politiek, maar ook met veel overeenkomsten. Dit geldt natuurlijk niet voor deze wijken alleen, maar voor alle Zwolse wijken. Als ik naar Zwolle kijk zoals het vroeger was en zoals het nu is zie ik een mooie stad. Een stad waar het fijn is om te wonen en te werken, maar ook om te ontspannen en te ontmoeten.

 

We moeten deze stad koesteren en bewaren. Ik wil graag al het goede wat Zwolle heeft behouden en alles wat beter kan, verbeteren. Ik heb mij verkiesbaar gesteld voor Swollwacht, omdat ik denk dat Swollwacht de Zwollenaren het best kan vertegenwoordigen als het om het behoud van onze cultuur gaat en het beschermen van onze stad en haar inwoners. Zwolle is van ons allemaal en daar moeten we zuinig op zijn.

 

We moeten soms moeilijke keuzes maken, maar zullen dit altijd doen met de wensen onze achterban in gedachte. Daarom heb ik gekozen voor Swollwacht en hoop ik dat u dit ook zult doen!

bottom of page