top of page
PS_24_01_22_108350.jpg

4. Ron Klappe,

Raadslid voor de fractie van Swollwacht. Ik woon bijna 60 jaar in Zwolle en ben opgegroeid in de wijk Holtenbroek. Gedreven inwoner van Zwolle met passie voor het welzijn, welbevinden en welvaart voor alle Zwollenaren.

Ik wil bijdragen aan het borgen van een aantrekkelijke en bereikbare woon- en leefomgeving waarin duurzaamheid een rol speelt, wat ik van belang vind voor de Zwolse maat.

De Zwolse historische waarden en erfgoed zijn het waard zoveel als mogelijk te behouden. Bijdragen aan een levendige en bruisende stad waarin de gezelligheid maximaal gefaciliteerd wordt. Hiertoe is nodig de economische bedrijvigheid en de werkgelegenheid te blijven stimuleren. Het zorgdragen voor duurzame economische groei met aandacht gericht op hergebruik van schaarse materialen. 

Ik wil bijdragen aan duurzame en betaalbare opwekking van schone energie door op voorhand geen enkele innovatieve techniek uit te sluiten, wel is het plaatsen van extra windturbines in de mooie ommelanden beperkt tot het huidig geplande aantal in de Tolhuislanden.

Ik vind het een echt avontuur als raadslid voor Swollwacht maatwerk te kunnen leveren voor alle Zwollenaren, uiteraard binnen de Zwolse maat. Iedereen moet zich gehoord en vertegenwoordigd voelen door lokale Zwolse politiek die het unieke verschil kan bieden. Ik zal met passie voor het welzijn, welbevinden en welvaart voor alle Zwollenaren pal staan.

Van en voor Zwolle!

bottom of page