top of page
PS_24_01_22_108354.jpg

5. Chanel de Haan,

Mijn naam is Chanel de Haan, 34 lentes jong en een aantal jaar geleden verhuisd naar Zwolle voor de liefde voor een blauwvinger waar ik mee samenwoon met ons prachtige samengestelde gezin in Berkum. 

In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de kinderopvang als pedagogisch medewerkster en doe dit al ruim 15 jaar met heel veel liefde en plezier. In het verleden ben ik werkzaam geweest in de zorg (o.a. hospice).

 

Mijn drijfveer om kandidaat voor Swollwacht te zijn: 

Swollwacht spreekt mij enorm aan omdat het een lokale partij is die geen enkele binding heeft met de landelijke partijen. Ook de doelstelling om op te komen voor de belangen van alle inwoners van Zwolle ongeacht religie, geaardheid of politieke voorkeur spreken mij aan, ik ben dan ook van mening dat je samen de eigenheid van de stad kan behouden. 

 

Swollwacht is er voor de inwoners, dieren en het milieu en natuurbehoud. Daar is waar mijn interesses liggen, en hoe kan je nog beter inburgeren in een stad waar je hart al aan verloren is? Door me aan te melden als kandidaat om zo nog actiever voor Zwolle bezig te mogen zijn. 

bottom of page