top of page
image00014.jpeg

14. Marcel Mulder,

Ik ben de huidige voorzitter van Swollwacht. Geboren te Stadskanaal, 52 jaar oud en sinds 1996 woonachtig in Zwolle. Ik ben mijn politieke loopbaan begonnen in 2010 als bestuurslid van Swollwacht. Na de verkiezingen in 2014 begonnen als burgerraadslid voor de fractie van Swollwacht.  Vervolgens in mei 2017 door het vertrek van een raadslid, alsnog raadslid geworden en in 2018 herkozen.

Eind mei 2020 heb ik de fractie helaas moeten verlaten in verband met mijn werk als Boa in de gemeente Zwolle, ik ben weliswaar niet in dienst van de gemeente Zwolle maar wordt via Handhaving Support door de gemeente ingehuurd. Dat blijkt achteraf niet te mogen in combinatie met het raadslidmaatschap. Dus moest ik noodgedwongen een keuze maken, dan kies ik voor mijn baan, wat iedereen zal begrijpen.

In november 2020 ben ik gekozen als voorzitter van Swollwacht, een nieuwe uitdaging en langs deze weg blijf ik nauw betrokken bij onze mooie partij Swollwacht zeker nu met de verkiezingen voor de deur.

Graag wilde ik betrokken blijven bij deze mooie partij, ik wilde graag iets blijven betekenen voor Swollwacht. Als voorzitter kan dat ook heel goed en dat vind ik geweldig om te doen! Ik sta bewust op een onverkiesbare plaats vanwege mijn werk. Maar wil ook langs deze weg toch mijn steentje bij blijven dragen.

bottom of page